Over mij

Gedreven door mijn zoektocht naar gezond en gelukkig leven, speelde ik al een tijdje met het idee om dit te delen via een blog. Na enige twijfel of het wel iets voor mij was, waag ik nu toch de sprong... Spannend! :-)

Ik ben mama van twee super pubers (dochter van 13 en zoon van 17). Het zijn twee schatten waar ik zelf veel van leer (en ik hoop zij van mij ook ;-) ).
Naast een full- time job, vul ik mijn vrije tijd met het zoeken naar gezonde receptjes, zelf gezonde maaltijden verzinnen en veel lezen rond dit onderwerp. Verder hou ik me bezig met het maken van verzorgingsproducten en producten voor in het huishouden. Ik vind het belangrijk om zo ecologisch mogelijk te leven, maar ik wil geen geite- wolle- sokken vrouw worden. Ik wil me graag mooi maken en er goed uitzien. Ik ben ervan overtuigd dat dit kan door van binnen naar buiten te werken, dus door gezond te eten én door verzorgingsproducten te gebruiken zonder chemische stoffen. Een evenwicht zoeken tussen werk en gezin, sociale contacten onderhouden en mijn hobby's uitoefenen houd me bezig: hoe doe je dit op een gezonde manier?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten